JorgObés peel off mask i Matas

Hvor mange af jer kender den populære peel off mask fra Jorgobe? Jeg er personligt helt vild med den, og jeg bruger den to gange om ugen. Min hud har aldrig været flottere, men jeg har altid været lidt småirriteret over, at jeg kun kunne købe peel off masken via Jorgobes webshop, da det jo koster ekstra på grund af fragt. Nu er der dog sket det, at man kan købe Jorgobes produkter i matas, og det er jeg virkelig glad for, især fordi jeg faktisk bor lige ved siden af en matas. Er det ikke fedt!?

Så hvis du endnu ikke selv har opdaget, at man nu kan købe Jorgobe i matas, så ved du det altså nu, hvis du læser min blog. Det er vist relativt nyt, så jeg ved ikke, hvor mange af jer der på nuværende tidspunkt er klar over det, hvorfor jeg lige syntes, at jeg ville reklamere lidt for det, eftersom det er noget, jeg har ventet længe på.

Den omtalte peel off mask er virkelig guld værd i mine øjne. Jeg tør næsten ikke at lade være med at bruge den, for så ved jeg ikke, hvad der vil ske med min hud. Den har reageret så positivt på denne peel off mask, og jeg tør næsten ikke forestille mig, hvad der ville ske, hvis jeg pludselig stoppede med at bruge den. Derudover synes jeg også, at det er super sjovt, at masken skal hives af, hvilket er noget, som jeg ikke har prøvet før med andre ansigtsmasker.

Nå men tilbage til matas. Jeg er ret sikker på, at det er standard i samtlige matas-butikker, at de alle forhandler Jorgobe-produkter, herunder selvfølgelig peel off masken. Jeg har i øvrigt hørt en lille fugl synge om, at det ikke kun er matas, der skal forhandle Jorgobes peel off mask og refreshing scrub mask. Jeg har nemlig læst, at magasin også fremover skal forhandle Jorgobe-produkter, men jeg tror dog først, at dette gælder fra et tidspunkt i maj. Det må I dog ikke hænge mig op på, men I kan dog være 100 % sikker på, at Jorgobes peel off mask findes i matas. Medmindre den er udsolgt selvfølgelig, men det er jeg jo ikke herre over.

0 thoughts on “JorgObés peel off mask i Matas”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.