Kan ikke leve uden makeup

Makeup er min bedste ven, og jeg ved ikke hvad jeg ville gøre uden, for jeg synes selv, at jeg ser farlig ud uden.  Mine venner siger altid, at jeg er fuld af fis og, at jeg er lækker som jeg er, men det skal de jo sige, for de er mine venner.

Jeg bruger rigtig mange af mine penge på makeup, men det er fordi jeg synes, at det er en god investering, og jeg har altid en pung fuld af det, med mig, når jeg er ude, så det bliver i den grad også brugt og lægger ikke bare derhjemme.

Jeg kan også godt lide at give makeup som gave, for jeg synes selv, at jeg er god til at vælge farver til folk og sådan, og  jeg har da endnu heller ikke fået nogle klager over det, som jeg har købt til folk, så det er da også dejligt.

Jeg er afhængig af makeup og sådan er det bare, men jeg har også stor respekt for folk, der ikke går med det, og misunder dem da lidt, for det tager en himlens masse tid for mig om morgenen, inden jeg skal ud af døren, og det er da lidt irriterende.

0 thoughts on “Kan ikke leve uden makeup”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.