En Karsprængning og Ansigtsbehandling all-in-one, tak!

Der er mange der fået udført behandlinger for alle mulige ting, og jeg er en af dem! Jeg får tit ordnet både det ene og det andet og sommetider samtidig! Jeg synes det er rigtig smart, at man kan få ordnet mange ting på en gang, i stedet for, at man skal rundt alle mulige steder! Jeg var forleden på en klinik, hvor jeg normalt får lavet en bestemt ansigtsbehandling, og her så jeg, at man kunne få to behandlinger for ens pris hvis man fik dem lavet samtidig!

Jeg synes det var virkelig smart, og bestilte en tid med det samme. Jeg ville jo trods alt både spare penge og tid! Jeg bestilte den ansigtsbehandling jeg plejede at få, og da jeg tidligere på året havde opdaget, at jeg havde fået en karsprængning på læggen, tænkte jeg, at jeg da ligeså godt kunne få gjort noget ved den når jeg nu alligevel bare skulle ligge stille!

Så da dagen kom, hvor jeg skulle have gjort noget ved min karsprængning og en lækker ansigtsbehandling, gik jeg glad hen til klinikken og glædede mig til at se resultatet af begge behandlinger, men mest af alt glædede jeg mig til at se, hvor meget de kunne gøre ved min nyligt frembrudte karsprængning!

Jeg må sige, at jeg var virkelig positivt overrasket over resultaterne! Jeg følte mig helt frisk og veloplagt og følte mig frem for alt vildt lækker, fordi jeg nu havde fået en afkølende, fugtgivende, afrensende ansigtsbehandling og fordi min karsprængning nu var næsten usynlig!

0 thoughts on “En Karsprængning og Ansigtsbehandling all-in-one, tak!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.