Kender I argan olie?

Hvor mange af jer kender egentlig den meget populære argan olie, som man både kan bruge i sit hår og til huden? Jeg havde ikke hørt om den, før jeg tilfældigvis faldt over en snak om argan olien i et debatforum, men det vækkede min nysgerrighed.

Argan olien blev rost for sine fantastiske egenskaber og sin overkommelige pris, og som de fleste af jer nok er klar over, så er det nogle rigtig gode kvaliteter, som jeg sætter pris på, når det kommer til skønhedsprodukter, så jeg skulle da selvfølgelig også prøve argan olie. Jeg har dog valgt kun at bruge olien i håret, da jeg har en anden hudcreme, som jeg er meget glad for.

Jeg har fundet ud af, at man kan spare nogle penge ved at købe argan olie på nettet via webshops, og udvalget er faktisk også rigtigt stort i forhold til i de fysiske butikker, så det kan anbefales. Jeg køber den selv her.

Jeg vil gerne fortælle jer om min oplevelse af argan olie, da det jo kan være, at der er nogle af jer, der ikke kender til dette vidunderprodukt, og jeg synes da, at I også fortjener lækkert hår!

Jeg bruger som sagt min argan olie i håret, og det gør jeg som regel, efter jeg har været i bad og tørret hår. Så kruser jeg olien i hårrødderne og i spidserne, og allerede efter kort tid kunne jeg tydeligt se fremgang. Mit hår er blevet meget sundere at se på! Det er faktisk lidt utroligt, hvor meget det betyder at pleje sit hår, men det spiller altså en kæmpe rolle.

Er der mon nogle af jer læsere, der bruger argan olie på en anden måde? Hvordan er den at bruge i ansigtet? Kom endelig med erfaringer.

0 thoughts on “Kender I argan olie?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.