Det trykkeri, jeg foretrak, har lige kontaktet mig per telefon!

Jeg er så glad fordi jeg i går blev ringet op at et trykkeri, jeg havde kontaktet sidste uge omkring en opgave på nogle tryksager, jeg skulle have lavet. De ringede og sagde, at de gerne ville lave det for mig, og så var det oven i købet til en pris, jeg slet ikke havde regnet med.

Jeg har en lille enmandsvirksomhed og jeg stod og skulle bruge nogle tryksager i forbindelse med markedsføringen af mig selv, og jeg havde derfor kontaktet en række lokale og online trykkerier og bedt dem om at komme med nogle tilbud.

Det var der mange af dem, der gjorde. Der var også mange af dem, der vendte tilbage til mig for at fortælle, at deres priser var fastlagte, hvilket jeg selvfølgelig godt kan forstå. Det trykkeri, der ringede til mig i går var helt tilfældigt dem jeg ville foretrække, hvis prisen ikke betød noget.

Men til min store overraskelse, var de slet ikke så dyre, som jeg havde regnet med. Jeg havde lagt et budget på, hvor meget, jeg måtte give for tryksagerne, og budgettet vil slet ikke blive overskredet. Jeg takkede selvfølgelig ja til dette trykkeri tilbud, de gav mig og så glæder jeg mig til at se resultatet.

0 thoughts on “Det trykkeri, jeg foretrak, har lige kontaktet mig per telefon!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.