Kopimøbler – Arne Jacobsen Ægget og svanen er bare super flotte

Jeg er for nylig stødt på udtrykket kopimøbler. Nå ja, det kan godt været at jeg har hørt det før, men jeg har aldrig overvejet det nærmere før. Jeg har jo, som så mange andre, en hvis interesse for designermøbler, ikke mindst Arne Jacobsen Ægget og Svanen som jeg altid har ønsket mig, men jeg har desværre aldrig haft råd til originalerne.

Derfor er det jo også helt fantastisk at der findes et koncept som kopimøbler, og lad mig slå fast med det samme at ingen mister noget ved dette. Jeg ville foretrække at købe originaler, men jeg har ganske enkelt ikke råd til at betale de afsindig høje priser som Arne Jacobsen Ægget og Svanen koster.

Således har jeg, lige så snart jeg fandt ud af at kopimøbler i dag faktisk kan fås i en kvalitet som fuldt ud lever op til originalerne, besluttet mig for at gå den vej. Jeg havde naturligvis mine tvivl, som det jo altid er tilfældet når man skal prøve noget nyt, men nu har jeg altså gjort det og jeg har ikke fortrudt.

I første omgang har jeg kun købt en Arne Jacobsen Ægget. Selvom der er tale om kopimøbler koster det jo trods alt stadig nogle penge, hvilket kun er rimeligt, den høje kvalitet taget i betragtning. Men for t komme til sagen så har jeg modtaget stolen i dag, og jeg må sige at jeg har fået noget af en positiv overraskelse.

Hidtil har jeg jo kun før rygter om den høje kvalitet, men jeg havde alligevel ikke forventet at modtage en præcis kopi, hvilket i grunden er hvad der er tale om. Man kan faktisk ikke se forskel på originaler og kopimøbler og det er jeg overordentlig imponeret over.

0 thoughts on “Kopimøbler – Arne Jacobsen Ægget og svanen er bare super flotte”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.