Kosmetisk tandbehandling med porcelænsfacader

Når man, som jeg, er kommet en smule op i årende, ses det ofte på tænderne. Ikke nødvendigvis fordi man ikke har passet godt nok på dem, selv om det naturligvis godt kan være en årsag, men fordi at tænder, som så meget andet, også er offer for ganske almindelig slidtage. Mine tænder er naturligvis ingen undtagelse, så derfor har jeg talt med tandlæge om hvad der kan gøres, og hun siger at kosmetisk tandbehandling med porcelænsfacader er løsningen.

Porcelænsfacader? Må jeg lige få den igen? For jeg kan altså godt huske mit barndomshjem, hvor jeg næsten fik en endefuld, hver gang at jeg vandvare kom for tæt på det kongelige porcelæn. Men tandlægen siger at det holder ganske udmærket, så det stoler jeg naturligvis på, jeg forstår det bare ikke rigtigt.

Bortset fra det så er det jo fantastisk hvad man kan i dag, med kosmetisk tandbehandling. I min ungdom, skulle jeg til at sig, var der ikke noget der hed porcelænsfacader, eller kosmetisk tandbehandling for den sags skyld. Hvis man havde ondt i en tand, så gik man til smedet og fik den revet ud. Jeg værtsætter i hvert fald udviklingen, også inde for tandbehandling. Jeg synes det er fantastisk go at folk burde værtsætte det noget mere.

0 thoughts on “Kosmetisk tandbehandling med porcelænsfacader”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.