Alt om kosmetisk tandpleje, fedtsugning og brystforstørrelse

Jeg har efterhånden været under kniven et par gange, når det kommer til kosmetiske operationer, og jeg føler mig derfor som lidt af en ekspert på området, hvorfor jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer, og fortælle lidt om, hvordan kosmetisk tandpleje, fedtsugning og brystforstørrelse foregår. Dengang jeg var en jomfru på dette punkt, ville jeg ønske, at jeg havde haft mulighed for at læse nogle klienters oplevelser om det, så jeg var lidt forberedt på, hvad der skulle ske osv. Man er jo altid lidt nervøs, når man skal under kniven.

Vi lægger ud med kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje var det første, jeg prøvede inden for kosmetiske behandlinger, og det er helt sikkert et godt sted at starte. Kosmetisk tandpleje går i bund og grund ud på at forbedre tændernes udseende. Jeg har aldrig været tilfreds med mine tænders udseende, men efter min behandling har jeg ikke været lykkeligere. Behandlingen var virkelig vellykket, og jeg led slet ingen smerte eller eftermen.

Fedtsugning var næste skridt

Under en fedtsugning fjernes overskydende fedtdepoter, som ikke kan forsvinde ved hjælp af træning og motion. Man har derfor ofte brug for en fedtsugning, hvis man har tabt sig mange kilo. Jeg fik det primært lavet på min mave og mine hofter, og operationen var vellykket.

Brystforstørrelsen gav et fantastisk resultat

Jeg havde længe ønsket mig en brystforstørrelse, og da jeg endelig havde sparet op til operationen, valgte jeg at få det lavet. En brystforstørrelse gør hovedsageligt små bryster større, men det var nu ikke, fordi jeg havde små bryster før. Jeg ville bare have dem endnu større. Det er et plastikkirurgisk indgreb, hvor man får brystimplantater af silikone opereret bagved brystvævet for at få et større bryst. Der er rigtig mange, der får det lavet, og jeg kan klart anbefale det.

0 thoughts on “Alt om kosmetisk tandpleje, fedtsugning og brystforstørrelse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.