Jeg tager kosttilskud og føler mig meget mere sund i dag!

Da mange af mine veninder havde prøvet det der med at detoxe, og havde fortalt mig, at de havde fået det meget bedre, var jeg efterhånden også blevet ret interesseret i at prøve det. Mit store problem var bare, at jeg ikke rigtig turde, da jeg var bange for, jeg ville blive alt for træt og sløv af bivirkninger, så jeg gik ned til min helsekostforretning og spurgte, om de ikke havde noget kosttilskud, der kunne fungere som alternativ.

eg blev straks anbefalet et middel, der hedder chrorella, som skulle være medvirkende til udrensning, og altså ikke en direkte detox, som mine veninder havde prøvet. Jeg besluttede mig for at prøve et af produkterne og gav dette kosttilskud en chance allerede, da jeg kom hjem.

Jeg har nu taget det i fjorten dage, og jeg kan allerede mærke effekten. Jeg bliver ikke så hurtigt træt og det føles i hvert fald som om, jeg har mindre brug for sukker og sådan. Jeg synes, det er meget fantastisk hvad et simpelt kosttilskud kan gøre af positive ting ved ens krop, og jeg vil i hvert fald anbefale mine veninder at prøve dette som et godt alternativ til deres udrensning.

0 thoughts on “Jeg tager kosttilskud og føler mig meget mere sund i dag!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.