Halvdelen af mine kunder kommer fra Google AdWords

Jeg arbejder i babytøj branchen og det eneste jeg har gjort for at markedsføre mig er at benytte Google AdWords.

Jeg har ikke selv haft tid til at oprette AdWords annonce. Der er rigtig mange fif som man skal have styr på før man kan have en god velfungerende AdWords annonce. Derfor har jeg valgt at ansatte nogle til at gøre det for mig. Nogle som har styr på det og som løbende også kan optimere min konto.

Google AdWords har absolut været nok for mig og min virksomhed. Jeg lavede engang en undersøgelse blandt mine kunder, som gik ud på at finde ud af hvordan de fik kendskab til min webshop samt fysiske shop. Jeg fandt ud af at halvdelen af mine kunder stammer fra en Google AdWords annonce.

Jeg vidste godt at AdWords havde givet omsætningen et skub, men troede ikke af halvdelen af mine kunder stammede derfra!

0 thoughts on “Halvdelen af mine kunder kommer fra Google AdWords”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.