Jeg er blevet helt afhængig af kunstige øjenvipper

Jeg har altid undret mig over, hvorfor mange kendte kvinder gik med kunstige øjenvipper, men det var lige indtil, jeg selv prøvede det. Egentlig var det fordi, jeg skulle til en fest, hvor jeg ville gøre lidt ekstra ud af mit udseende. Jeg havde købt nogle på nettet, og må indrømme, at det ser helt vildt flot ud.

Det føltes lidt mærkeligt lige til at starte med, og de var da også ret lange, dem jeg havde købt. Alle til festen sagde, det så rigtig godt ud, og min kæreste var også ret vild med de kunstige øjenvipper. Det fremhæver ens øjne på en helt speciel måde, og det er bare ikke muligt at gøre det samme med mascara.

Jeg skal snart til fest igen, en rigtig cocktail fest, hvor alle pigerne skal have kjole på, så jeg har fundet nogle andre kunstige øjenvipper, jeg skal prøve denne gang. Det er sådan nogle med små similisten på, som sidder helt oppe, hvor man limer øjenvipperne fast. Jeg tror, det kommer til at se rigtig flot ud.

For sjov købte jeg også nogle kunstige øjenvipper, som er blå. Dem har jeg tænkt mig, at jeg skal bruge til en udklædningsfest på et tidspunkt. Man kan jo godt klæde sig ud som heks, men stadig se godt ud. Glæder mig allerede til at prøve dem, det bliver nok ret dramatisk at se på.

Men først skal jeg til cocktail fest, hvor jeg skal have de sorte med similisten på. Tror de kan skabe det helt rette look til den aften, som bare ikke ville være det samme uden de kunstige øjenvipper. Synes det er super fedt, at man kan ændre sit udseende så meget, bare ved at tilføje et par kunstige øjenvipper. Man kunne godt gå hen og blive lidt afhængig af dem.

Min kæreste synes, selvom han godt kan lide dem, at det er sjovt at se, hvor vild jeg er blevet med kunstige øjenvipper. Jeg tror ikke, at det er noget, jeg kommer til at bruge til hverdag, men helt sikkert til mange fester i fremtiden. Jeg kan godt lide, når man kan se, at der er gjort noget ekstra ud af det, og at der er forskel på hverdag og fest.

Har fundet mange steder på nettet, hvor de har et stort udvalg i kunstige øjenvipper, men nu har jeg allerede købt 3-4 par, så venter lige lidt med at købe flere, med mindre jeg falder over nogle helt specielle, så må jeg hellere købe dem.

2 thoughts on “Jeg er blevet helt afhængig af kunstige øjenvipper”
  1. Jeg begyndte selv at bruge kunstige øjenvipper sidste år, da jeg blev så vild med dem efter nytårsaften. Kender du KostumeOutlet? Dem er jeg ret glad for. De har et kæmpe udvalg og til super priser!

  2. Tak for tippet om KostumeOutlet, det var ikke en butik, jeg kendte. Jeg skal snart til noget udklædningsfest, hvor jeg skal være charleston dame, så skal finde nogle rigtig længe kunstige øjenvipper. Vil prøve at kigge hos KostumeOutlet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.