Kvinden skal være fløjlsblød og hårfri

Men sådan er vi ikke født fra naturens side, desværre. Der findes mange metoder til hårfjerning, og der er både fordele og ulemper ved dem alle. Det handler nok i sidste ende om at finde den metode der passer dig og din økonomi bedst. Og selvfølgelig hvor meget smerte du kan udholde ved hårfjerning.

At barbere benene er en nem hårfjernings metode. Den er smertefri, indtil du skærer dig første gang. Billig vil jeg ikke kalde den, det afhænger af dine barberblade og hvordan du rent faktisk plejer dem. Hvis du lader dem ligge i bruseren så holder de ikke lige så længe som hvis du renser og tørrer dem efter hver hårfjerning. Men de færreste gider at, bruge tid på det. Jeg gider i hvert fald ikke, så det bliver alligevel ret dyrt i længden og kræver tid at vedligeholde.

En anden hårfjernings metode er at bruge hårfjernings midler som Veet. Personligt kan jeg ikke udholde lugten af produktet, og så synes jeg at det er rimelig besværligt. Jeg ender altid med at bruge for mange kræfter på at skrabe så huden bliver helt irriteret. Så kan jeg bedre lide sugaring, der virker ved at karamelmassen, præcis som voks, klæber til hårene, og med et hurtigt ryk fjerner man det hele. Enten kan man bruge strips, eller have en stor klump. Fordelen er at hårfjernings metoden kan bruges alle steder, det er nemmere at komme til end med et barberblad. Men præcis lige som voks så er det  smertefyldt, synes jeg. Det er rimligt i pris hvis man laver karamel massen selv, men til tider holder jeg af forkælelse og får det gjort på klinik, og så er det ikke så billigt længere.

Derfor går jeg nu og overvejer permanent hårfjerning.  Slippe for at tænke over at skulle vedligeholde, slippe for at have ”skægstubbe” forskellige steder der kradser, slippe for udgifterne. Det vil selvfølgelig koste noget at få dem fjernet permanent, men det burde være sparet ind på produkter i løbet af 5 år tænker jeg. Og hvis man lagde sin egen arbejdstid oveni, altså hvor meget tid man bruger på hårfjerning i løbet af en måned hvor man kunne lave så meget andet der er sjovt. Så er det hurtigt sparet.

Jeg er dog lidt bekymret for om det vokser ud igen, eller om der kommer nye og flere hår. Så selv om man har fået fjernet al ønsket hårvækst som 25 årig, så kommer der noget tilbage når man passerer de 30 år? Jeg må nok hellere lige undersøge sagen nærmere. Jeg har i øvrigt fundet denne video:

0 thoughts on “Kvinden skal være fløjlsblød og hårfri”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.