Kvinder kan også gå i sikkerhedssko!

Jeg er feminist med stort F, men jeg bryder mig ikke om  den kvindeundertrykkelse, der stadig finder sted blandt mange danske mænd. Det lader nemlig til, at det stadig er sådan, at kvinder de kan ikke finde ud af noget som helst håndværk andet end at sy og lave mad, og her vil jeg gerne lige slå i bordet og sige, at sådan er det altså ikke længere!

Jeg arbejder selv til dagligt på en arbejdsplads, hvor det er påkrævet, at jeg har sikkerhedssko på, og det er intet problem for mig, da jeg mener, at man sagtens kan være en feminin kvinde i et mandsdomineret job – desværre. Jeg ville ønske, at der var nogle flere kvinder, der ville tage springet ud i det mandsdominerede arbejdsmarked, men heldigvis har jeg på fornemmelsen af, at vi er på vej i den rigtige retning. Jeg har i hvert fald lagt mærke til, at flere producenter af sikkerhedssko er begyndt at fremstille sikkerhedssko til kvinder, og det var da også på tide, skulle jeg hilse og sige!

Hvad er jeres holdning?

0 thoughts on “Kvinder kan også gå i sikkerhedssko!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.