Jeg vil gerne have flotte store læber

Mine læber har en meget normal størrelse, men jeg kunne alligevel godt tænke mig at de var større. Bare så de bliver lidt mere dominerende i mit ansigt. Jeg har haft det i tankerne meget længe, og nu har jeg endelig lidt økonomisk overskud til at hoppe ud i det og jeg kan ikke beskrive, hvor spændt jeg er!

Det er synet af skuespillerinder som Scarlette Johansson og Jessica Alba, der fik mig på de tanker. De er simpelthen gudesmukke og det skyldes, efter min mening, deres flotte store læber. Bare fordi jeg godt kan lide deres udseende, er det ikke ensbetydende med at jeg kommer til at ligne dem på en prik. Jeg synes bare at det ville klæde mit ansigt med et par store læber. 

Jeg tror at det kommer til at være en kæmpe forandring og det håber jeg så sandelig også, men jeg vil ikke have at de ser unaturlige. Folk skal ikke kigge på mig og tænke: ”hvad tænkte hun på?”. Jeg har allerede bestilt en tid hos plastikkirurgen, og dagene indtil da, kan bare ikke gå hurtige nok! Jeg glæder mig ekstremt meget!

0 thoughts on “Jeg vil gerne have flotte store læber”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.