Jeg vil tage et lån, så vores hund kan få sin operation

I går var jeg hjemme og besøge min mor, da det efterhånden var ved at være længe siden, jeg sidst havde set hende. Da jeg havde været i huset i blot 5 minutter, kunne jeg hurtigt fornemme, at der var noget galt. Min mor fortalte så, at vores hund er blevet syg og har brug for en operation, som hun ikke har råd til. Jeg sagde derfor til hende, at jeg vil tage et lån, så hunden kan blive rask igen.

Jeg blev lidt irriteret over, at min mor ikke havde fortalt mig om situationen, før jeg selv opdagede det, men det hænger måske sammen med, at hun gerne vil klare sig selv. Det går bare ikke, når det er en syg hund, det drejer sig om, og hun ved godt, at jeg vil tage et lån, hvis det er det, der skal til.

Jeg har ikke selv særlig mange penge hver måned, men jeg har i hvert fald flere, end min mor har, og hun har slet ikke mulighed for at tage et lån, hvorfor jeg selvfølgelig vil gøre det. Hun har nemlig mange andre lån og kan derfor ikke låne flere penge i banken.

Jeg har derimod ingen lån og kan derfor sagtens tage et. Selvom det betyder, at jeg skal betale af hver måned, vil jeg gøre det for hundens skyld. Jeg elsker den hund og er vokset op med dens selskab, hvorfor jeg selvfølgelig vil gøre alt for den.

Jeg gik straks på nettet med min mobil og undersøgte, hvor det ville være smartest at tage lånet henne. Efter lidt research faldt jeg over Ferratum, hvor jeg kan tage et lån rimelig billigt, og det bedste ved det er, at jeg vil få pengene inden for få dage, så min hund kan blive rask hurtigst muligt.

1 thought on “Jeg vil tage et lån, så vores hund kan få sin operation”
  1. Hvordan går det så med din hund? Fik du taget dit lån, så hunden kunne få sin operation? Jeg håber i hvert fald, at det hele er kommet i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.