Er det en god ide at låne penge i form af et mikrolån til en taske?

Forleden dag, da jeg var ude og shoppe med veninderne, så jeg den smukkeste taske, som jeg bare må eje! Den var så dyr, at jeg næsten fik et chok, da jeg så prisen, men jeg kan simpelthen ikke få den ud af mit hoved, og jeg bliver derfor nødt til at låne penge i form af et mikrolån, så jeg kan købe tasken.

Jeg kan lige forestille mig, hvor godt jeg kommer til at se ud, når jeg kommer gående med min nye, dyre taske på gaden, og jeg elsker at få opmærksomhed, hvilket jeg er sikker på, at jeg nok skal få med min nye taske. Jeg elsker nemlig, når de lækre fyre kigger efter mig gå på gaden, og de misundelige piger sender mig blikke, der kan dræbe.

Så ved jeg, at det var alle pengene værd at låne penge i form af et mikrolån.

Jeg synes selv, at jeg ser rimelig godt ud, når jeg kigger mig i spejlet, men nu hvor jeg har fået øje på den flotte taske, synes jeg, at den mangler til at fuldende mit look, hvorfor jeg som sagt rigtig godt kunne tænke mig at låne penge i form af et mikrolån, så jeg har råd til at købe tasken.

Jeg har prøvet at låne penge før, men det var sidste sommer, da jeg havde fundet en rigtig flot kjole, som jeg også blev nødt til at eje. Jeg har dog ingen erfaringer med mikrolån, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre lidt mere om, hvordan man tager et mikrolån, og hvad det indebærer.

Så hvis du har forstand på at låne penge, må du meget gerne kontakte mig, da jeg virkelig gerne vil låne penge i form af et mikrolån på den ene eller anden måde, så jeg kan købe min elskede taske.

2 thoughts on “Er det en god ide at låne penge i form af et mikrolån til en taske?”
  1. Nu elsker jeg jo tasker, så jeg vil aldrig tale dig fra at låne penge til en taske, hvis det er en taske, du virkelig ikke kan leve uden.

  2. Hvis det er en taske, som du bare ikke kan leve uden, så synes jeg også, at du skal benytte dig af at låne penge. Jeg kender det nemlig selv alt for godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.