Låsesmed Nørrebro – Servicen er i top og prisen er i bund

Jeg er ellers ikke typen som gør et stor nummer af at anmelde virksomheder eller andre ting. Det er i virkeligheden nok mest fordi at jeg glemmer alt om det inden at jeg får muligheden, men ikke desto mindre er dette en undtagelse. det handler om Låsesmed Nørrebro. Ja det er rigtig, noget så almindeligt som en låsesmed.

der skete jo hverken værre eller bedre end at jeg fik låst mig ud at mit kontor inde i byen. Det var såmænd slet ikke så kritisk, men sagen var den at jeg havde glem min søns fødselsdagsgave, og den går jo ikke. Så derfor ringede jeg efter Låsesmed Nørrebro, som jeg tilfældigvis havde nummeret til i forbindelse med noget arbejde de havde lavet for firmaet, men de kunne i første omgang ikke hjælpe, for de kunne jo ikke være sikre på at jeg var den jeg udgav mig for.

Det var jo forståeligt nok, men situationen var jo kritisk, så de indvilligede i at ringe til chefen og arrangere at han kom ud. det havde han naturligvis ikke tid til, men sagde dog god for mig. det er almindeligvis ikke nok, men Låsesmed Nørrebro gjorde en undtagelse. Det hele tog vel en halv time, men jeg skulle ikke betale ekstra af den grund.

0 thoughts on “Låsesmed Nørrebro – Servicen er i top og prisen er i bund”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.