Laserskæring – ej hvor kan mænd være kedelige

Det er Lørdag aften, sprutten er fundet frem, vi har lige overstået et helt overdådigt måltid og så sætter de sig til at tale om Laserskæring. Typisk mænd siger jeg bare.

Så er det jo heller ikke værre. Jeg syntes faktisk at meget af det de talte om lød meget interessant, jeg er jo selv lidt af en hands on type, men jeg må også erkende er emnet var lidt avanceret. Sådan noget med bølgelænger, watt, ampere og så videre, men sådan er det vel bare med teknologi som laserskæring.

Ikke desto mindre, da jeg var blevet træt af at høre på en masse snak som jeg ikke helt forstod, så satte jeg mig over til computeren med en lækker cocktail og forsøgte at finde nogle svar. Det fik jeg imidlertid ikke meget ud af. Der er jo forfærdelig mange som tilbyder laserskæring, men kun få som gør et forsøg på at forklare hvad det hele handler om.

så satte jeg mig tilbage til mændene og prøvede at få dem til at forklare, men mente åbenbart ikke at jeg kunne kapere mere information end at laserskæring har at gøre med at skære i stål og jern, men det havde jeg jo allerede regnet ud.

Således er jeg ikke rigtig kommet videre i forhold til min forståelse af de tekniske aspekter af laserskæring, og jeg synes da ærlig talt at jeg har gjort en hæderlig indsats.

Nå men sådan er livet jo. hvis der er nogen som læser dette som ved en masse om laserskæring, vil jeg værtsætte en helt nede på jorden forklaring. Altså ikke noget med en masse tekniske udtryk og den slags. Det er jo ikke fordi at jeg er dum, men jeg er jo heller ikke uddannet ingeniør.

2 thoughts on “Laserskæring – ej hvor kan mænd være kedelige”
  1. Laserskæring er den nyeste teknologi inden for branchen lige pt., og det er super populært, fordi det er så utrolig effektivt. Jeg tror dog, at det nemmeste for dig ville være at kigge videre på nogle forskellige hjemmesider, og se hvad du kan finde af informationer, hvis der er mere, du vil vide.

  2. Min mand er også helt pjattet med laserskæring, og ham og gutterne snakker om det konstant, når de er sammen. I starten syntes jeg også, at det var ret irriterende, men nu er jeg faktisk begyndt at blive lidt interesseret i det også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.