Kjoler og leggins kan altid bruges – både sommer og vinter!

Moden skifter hele tiden, og i lang tid har det været moderne med leggins og kjoler, både om sommeren og vinteren. Selvom om moden skifter meget, så er der nogle elementer, der ses igen og igen, og som designerne formår at bringe med ind i en ny sæson.
Det er efterhånden flere år siden, at den første mode med leggins kom frem, og det har sidenhen udviklet sig til, at man i dag ikke kan gå ind i en tøjbutik uden, at der findes en eller anden form for leggins. Det giver en ny variation til kjolerne, da de nu kan bruges hele året – selvom de er korte.

Jeg holder selv meget af at bruge kjoler, så jeg elsker den mode, der er lige nu. Det er skønt, at det mere feminine er kommet frem igen, og at man til hverdag kan kombinere det med et par støvler. I øjeblikket bruger jeg næsten kun kjoler og leggins, og er altid på udkig efter noget nyt og anderledes. Egentlig er det sjovt, for normalt er jeg mere til det sporty look, men så længe man kan sætte et par støvler til, føler jeg mig stadig godt tilpas.

Nogle gange kan det være svært at finde tid til at komme ud og shoppe, så jeg er begyndt at købe rigtig meget tøj på internettet. Der kan man nogle gange også finde andre mærker, end man ser i butikkerne, så man få lidt større variation i sin garderobe. Eftersom det er ved at være vinter, kigger jeg for tiden meget efter store strikbluser, som kan bruges som kjole over et par leggins.

Forleden fandt jeg en butik på nettet, som har et kæmpe udvalg i både kjoler og leggins, og så er det rigtig gode priser. Jeg har allerede bestilt et par julegave til mig selv, det skal der også være plads til!

2 thoughts on “Kjoler og leggins kan altid bruges – både sommer og vinter!”
  1. Det er så skønt, at det er blevet moderne med lange kjoler igen. Jeg har lige købt to nye kjoler, som jeg glæder mig til at have på sammen med nogle lidt rå støvler.
    Kender du Online-Mode? Der har jeg købt flere kjoler.

  2. Jeg har selv brugt OnlineMode flere gange, hvor jeg bl.a. har købt mange leggins. Dem bruger jeg sammen med en lang strikbluse eller en kjole. Du skal helt sikker tjekke siden ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.