Lidt om brugen af fleecejakker

Hvor mange af jer kvinder går egentlig med fleecejakker? Grunden til jeg spørger er, fordi fleecejakker længe har været lidt udskældte i modebilledet her i landet, men nu hvor de er begyndt at blive meget moderne i udseende, og at de samtidig også er meget praktiske, så kunne det jo meget vel være, at der var nogle af jer, som gik i de her fleecejakker?

Jeg har netop selv købt to fleecejakker, som jeg vil bruge, når vejret er som i dag, hvor man ikke helt kan gennemskue, om det er tørt eller vådt, og om det er varmt eller koldt, så taget det danske vejr i betragtning, så er fleecejakkerne jo altså en genial beklædningsgenstand.

Jeg har selv købt mine fleecejakker på nettet, da jeg fandt nogle, som jeg rigtigt godt kunne lide. I kan se dem lige her, hvis det skulle have interesse.

0 thoughts on “Lidt om brugen af fleecejakker”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.