Hurtig lindring af hoste og forkølelse sikrede min skiferie!

Lige som man tror, at foråret er over os, og vejret bringer varmere grader med sig, bliver man ramt af endnu en forkølelse, der tvinger en tilbage i de varme bluser og de store halstørklæder. Det eneste, man ønsker, er, at finde en optimal løsning for lindring af hosten, der fylder alt for meget.

Sådan indledte jeg min skiferie forrige ude, da jeg ellers endelig havde troet, at jeg skulle nyde et par dage med godt vejr og derefter en velfortjent skiferie. Sådan havde min krop dog ikke tænkt sig, at det skulle gå. Derfor brugte jeg de første dage i sengen, hvor jeg lavede research for at finde gode råd til lindring af hoste og forkølelse.

Heldigvis findes der mange andre, der har været igennem det samme, og som har lagt god information ud til alle os andre, der ikke ved vores levende råd, når det kommer til lindring af en irriterende hoste. Hurtigt fandt jeg ud af, at flere anbefalede forskellige natur- og helseprodukter, så straks sendte jeg min mand af sted for at hente diverse midler til lindring af hosten. Selvom jeg ikke nåede at blive helt rask til ferien, så gik der ikke mere end et par dagen, førend jeg var på toppen igen – ferien var reddet!

2 thoughts on “Hurtig lindring af hoste og forkølelse sikrede min skiferie!”
  1. Øv det lyder meget irriterende! Der er ikke noget værre end, når man har set frem til en ferie, og man så bliver syg. Det var dog godt at læse, at du trods alt fandt noget til lindring af hosten og fik en god ferie.
    Har du nogle gode råd, som du nu kan sende videre til os andre?

  2. Det var godt at høre, at du fik reddet ferien og fundet noget til lindring af hosten. Normalt bruger jeg selv Bronchosan fra A. Vogel, som både giver lindring og letter åndedrættet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.