Min lokale frisør i Dragør skal redde mig, tager ikke til byen igen

Aaarg, jeg har desperat brug for en god frisør i Dragør. Jeg var til frisøren i går på Vesterbro og jeg ved ikke hvad jeg ligner. Historien om mit hår er, at jeg gik fra at have rigtig langt hår til sidste år at få det klippet helt op i page. Noget, jeg har været rigtig glad for. Henover julen havde det så vokset sig længere igen, bare som en lidt lang page, som var blevet lidt slasket.

I stedet for at gå til en frisør i Dragør, hvor jeg bor, tænkte jeg, at jeg ville prøve en smart en inde i byen. Men det fik så det resultat, at jeg ligner noget fra 1994. Jeg bad frisøren om at løfte mit hår lidt, men hun valgte så at klippe etager, der startede helt oppe i panden.

Min veninde har anbefalet mig en frisør i Dragør, som skulle være supergod. De kan både klippe klasiiske frisurer og moderne edgy frisurer. Lige nu skal jeg bare have reddet denne her frisure, ellers skal jeg vist gå med 30 hårnål hele resten af året!

Næste gang går jeg altså til en frisør i Dragør i stedet for at prøve nye steder, herude er de meget mere forstående og klipper, som man beder dem om, i stedet for at klippe en eller anden frisure, de lige skal prøve af. Jeg har tid i morgen, kan ikke vente…

0 thoughts on “Min lokale frisør i Dragør skal redde mig, tager ikke til byen igen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.