Jeg forærer min veninde et mandolinjern i dagens anledning

I dag er det jo d. 8. marts – Kvindernes internationale kampdag. Det betyder i dag ikke så meget, som det gjorde for en del år tilbage, hvor kvinder generelt set havde noget at kæmpe for. Min veninde og jeg plejer at fejre dagen ved at give hinanden typisk kvindegaver. Det kan være rengøringsmidler, køkkenudstyr eller tudefilm. Alt mellem himmel og jord, som man typisk ville forbinde med kvinder eller kvindefag. I år har jeg været ude og købe et mandolinjern til min veninde.

Hun har faktisk ønsket sig et mandolinjern i rigtig lang tid, ved jeg, så jeg håber da, hun bliver glad for det, jeg har fundet til hende. Jeg synes, det er en rigtig sjov tradition, vi har. Vi går ikke så meget op i kampdagen, men fejrer den i stedet ved at tage lidt pis på det hele, og så plejer vi at sidde i vinduet i min venindes lejlighed og ser på at folk går forbi dernede og demonstrere for mere ligeløn.

Og det er slet ikke fordi vi har noget i mod det, det er bare ikke noget, der siger os noget. Vi vil hellere give hinanden gaver. Sidste år gav jeg hende filmen Titanic, og jeg er spændt på, hvad hun siger, når hun får sit mandolinjern.

0 thoughts on “Jeg forærer min veninde et mandolinjern i dagens anledning”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.