Markiser er et must for børnefamilier

Jeg synes sommeren er dejlig, men når man har små børn er der så mange ting man skal holde styr på, som f.eks. om de nu har nok solcreme på, har man nu husket deres sol-hat osv.

Hjemme i min have, har jeg i flere år haft parasoller stående alle vegne – en i haven, en på terrassen og en ved havebordet hvor min familie og jeg spiser stort set hver dag hele sommeren. Problemet er jo så bare, at solen rykker sig i løbet ad dagen, så jeg har hele tiden skulle flytte dem for, at mine børn kunne være i skyggen, og blive så lidt udsat for sol som muligt.


En dag fandt min mand dog på at vi skulle tage ud og kigge på markiser, da de jo kan rulles ud, og vi slipper for alt besværet med, at skulle rykke parasoller dagen lang!

Da vi kom derud, var jeg allerede helt solgt. Der var et kæmpe udvalg i markiser og jeg kunne næsten ikke bestemme mig. Det endte dog med en flot grå- og hvidstribet model der passer perfekt til huset! Nu er jeg helt vild med alt der har med markiser at gøre, og det er da virkelig det smarteste for en børnefamilie at anskaffe sig! Jeg kan i hvert fald klart anbefale det. Noget andet godt ved markiser er, at mange af dem også kan skærme for eventuelle sommerbyger.

0 thoughts on “Markiser er et must for børnefamilier”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.