Min lille datter på 12 har problemer med uønsket hårvækst

Min datter på snart 13 har i snart et års tid døjet med uønsket hårvækst. Hun er begyndt af få kropsbehåring de naturlige steder, og det er selvfølgelig bare, som det skal være, det er jo en del af puberteten.

Men gennem det seneste år, vi opdagede det i foråret, er hun begyndt at få uønsket hårvækst nogle andre steder også. Hun har fået ekstra kraftig hårvækst på armene, på benene og på overlæben. Det skal lige nævnes, at min mand oprindelig er fra Peru, men min datter i ikke specielt mørk i det. Hun har mørke øjne og hår, men hendes hud er lys, og hendes hår på hovedet er ikke særligt kraftigt eller groft, som det ofte ses hos sydamerikanere.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Der er ingen tvivl om, at det er uønsket hårvækst, min datter har det ok med at komme i puberteten, men hun er meget ked af især hårene på overlæben. Jeg har hørt skrækhistorier om barbering af uønsket hårvækst, så det holder jeg mig langt fra. Måske hun skal i en slags behandling.

Hun er ung ja, men jeg synes, det er synd for hende, det er en vigtig alder at trives i. Jeg vil enten forsøge med noget afblegning eller evt. laser, det har jeg hørt godt om. Laser skulle være rigtig godt mod uønsket hårvækst, jeg vil undersøge det på nettet og sætte mig bedre ind i det. For min datter skal helt sikkert ikke lide under uønsket hårvækst, man er ikke for ung til at få det bedre med min krop, og jeg synes ikke, hun er for ung til at få det bedre og koncentrere sig og resten af sin pubertet.

0 thoughts on “Min lille datter på 12 har problemer med uønsket hårvækst”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.