Min holdning til plastikkirurgi, botox m.m.

I dag vil jeg gerne snakke om noget lidt mere alvorligt, nemlig nutidens tendenser vedrørende plastikkirurgi og botox, og hvad der ellers hører sig til i denne plastikverden.

Som jeg har opfattet det, så er det inden for de seneste par år blevet meget moderne og almindeligt at få lavet plastikkirurgi eller få botox, og det er desuden heller ikke længere et tabubelagt emne. Som jeg husker det, så var det for nogle år siden lidt “tys tys”, og hvis man havde benyttet sig af plastikkirurgi eller botox, så var det i hvert fald ikke noget, man selv fortalte andre. Man kunne kun håbe på, at de ikke opdagede det, men i dag er situationen helt anderledes.

I dag taler man gerne om, at man jævnligt får botox, eller om at man har benyttet sig af plastikkirurgi, og der findes desuden rigtigt mange forums på nettet, hvor piger/kvinder taler om, hvordan deres plastikoperation er gået, hvad de har fået lavet, hvad de godt kunne tænke sig at få lavet, og så deler de desuden deres erfaringer og oplevelser med andre.

Selvom det i dag er blevet meget almindeligt at tale om plastikkirurgi, så er det stadig et meget debatteret emne, og det er noget, som alle har en holdning til. Forskellen er bare, tror jeg, at tilhængerne af plastikkirurgi og botox ikke længere skammer sig over det, og de tør stå frem og sige, at det altså er noget, som de enten har benyttet sig af, eller har tænkt sig at benytte sig af, og det tager jeg virkelig hatten af for. Man må stå inde for, hvem man er, uanset om man har fået lidt professionel hjælp i form af botox eller plastikkirurgi, eller om man ikke har.

Personligt har jeg det sådan, at man skal gøre, som man har lyst til, og jeg kan ikke udelukke, at der ikke er noget ved mit udseende, som jeg godt kunne tænke mig at få ændret på et tidspunkt, så derfor vil jeg heller ikke udelukke, at jeg en dag vil lægge mig under kniven i plastikkirurgiens tegn.

0 thoughts on “Min holdning til plastikkirurgi, botox m.m.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.