Mobil PBX giver virksomheder nye muligheder med mobiltelefoner

Mange virksomheder har i dag næsten droppet de faste telefoner, da mange medarbejdere er så meget væk fra kontoret, at det er lettere blot at have mobiltelefoner. Problemet er dog ofte, at mobiltelefonerne ikke er omfattet at virksomhedens omstillingsanlæg, hvilket betyder, at man ikke kan deltage i gruppesamtaler, viderestille og meget andet. Der findes dog løsninger, der gør det muligt. En af disse er en mobil PBX løsning, hvor man kobler alle mobiltelefoner på virksomhedens omstillingsanlæg.

Med en mobil PBX løsning kan virksomheden anvende mobiltelefonerne på helt samme måde som en stationær, men man kan også sammenkører de to systemer. Derved kan man fra en mobiltelefon stille videre til en kollega, man kan stille sin egen telefon videre, deltage i gruppesamtaler og meget andet. Det er helt op til virksomheden, da et mobilt PBX system kan sætte op, så det passer specielt til virksomhedens behov, da ikke alle virksomheder ønsker det samme.

Mobil PBX gør det altså muligt at nå medarbejderne lige meget, hvor de er henne, men samtidig kan man også se, om de er optaget, sidder i møde eller er ude af kontoret. Det hele bliver meget lettere, og man undgå en masse forgæves opkald til virksomhedens forskellige mobiltelefoner.

2 thoughts on “Mobil PBX giver virksomheder nye muligheder med mobiltelefoner”
  1. Det lyder da som om, at jeg skal se at få skaffet mig en mobil PBX løsning! Det må jeg lige høre chefen om på mandag.

  2. Jeg synes, at det lyder rigtigt smart med sådan en mobil pbx løsning, men er det ikke ret dyrt? Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig, at min chef har råd til at investere i sådan et system.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.