Mobilt bredbånd i udlandet

Hvad skal man gøre, hvis man ønsker at have mobilt bredbånd i udlandet? Da skulle, jeg have belyst, da jeg skulle have mobilt bredbånd på min lange ferie i Tyrkiet. Jeg have nemlig besluttet, at rejse til Tyrkiet i 3 måneder. Så jeg måtte have noget stabilt og sikker abonnement på internet, mens jeg arbejdede dernede.

Jeg smuttede derfor ned i den nærmeste Telebutik, og spurgte den om hvordan det kunne lade sig gøre? De anbefalede, at jeg fik et abonnement på mobilt bredbånd fra Danmark med til Tyrkiet, der ville virke i hele landet med en stabil og god hastighed.

Men prisen på denne løsning var alt for høj, så jeg smuttede hjem og tjekkede, hvad teleselskaberne i Tyrkiet tog for mobilt bredbånd pr. måned. Priserne var meget billigere og service og hastighed meget bedre. Så det tog jeg og bestilte med det samme.

Mobilt bredbånd abonnementet plus min dongle til computeren blev leveret til den lejlighed i Tyrkiet, jeg lejede, og abonnementet blev hurtigt installeret og taget i brug, og hastigheden var rigtig god. Mobilt bredbånd abonnementet gjorde, at jeg fik lavet rigtig meget arbejde i de 3 måneder, der skabte store fremskridt i mit firma.

0 thoughts on “Mobilt bredbånd i udlandet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.