Mobiltelefoner er bestemt en af de bedste opfindelser nogensinde!

Mobiltelefoner er virkelig en af de bedste opfindelser nogensinde! Det er så dejligt nemt at komme i kontakt med andre, og man kan jo i dag bruge dem til stort set alt.

Forleden dag var jeg så uheldig at tabe min mobiltelefon i toilettet, og telefonen gik desværre fuldstændig i stykker. Jeg måtte derfor se mig nødsaget til at købe en ny mobiltelefon, for bare ved at undvære min telefon i en dags tid var jeg ved at gå i spåner.

Jeg kunne hverken komme i kontakt med min familie, mine venner, min arbejdsgiver eller noget som helst, og jeg kunne heller ikke tjekke min profil på Facebook, hvilket resulterede i, at jeg gik glip af en masse sociale aktiviteter.

Jeg følte mig virkelig fuldstændig afskåret fra omverdenen, ja jeg følte mig faktisk som Palle alene i verden, selvom jeg ikke bor særligt langt væk fra mine venner og veninder. I princippet kunne jeg jo bare cykle forbi dem og høre, om de havde lyst til at lave et eller andet sammen, men det gør man bare ikke rigtigt mere i denne digitale verden.

Hvis en af mine veninder pludselig bankede på min dør for at høre, om jeg ville ses, så ville jeg godt nok blive overrasket og undret mig over, hvorfor hun ikke skrev til mig på hendes mobiltelefon.

Den dag jeg var uden mobiltelefon gik det for første gang op for mig, hvor afhængig vi mennesker faktisk er blevet af vores mobiltelefoner, og det er der jo en grund til. Mobiltelefoner gør mildest talt vores liv meget mere simpelt, og vi sparer en masse tid ved at bruge vores mobiltelefoner til at komme i kontakt med hinanden.

Nå men jeg kunne jo hurtigt konstatere, at jeg blev nødt til at købe mig en ny mobiltelefon, men jeg havde virkelig svært at vælge mellem de mange forskellige mobiltelefoner, man i dag kan købe.

For blot få år siden var udvalget inden for mobiltelefoner ikke særligt stort, og der var kun nogle få forskellige producenter at vælge imellem. I dag laver man jo mobiltelefoner i alverdens afskygninger, og jeg blev fuldstændig forelsket i en pink telefon med diamanter på, som jeg endte med at købe.

Ikke nok med at man i dag kan få mobiltelefoner i alverdens afskygninger, så har branchen inden for mobiltilbehør godt nok også vokset markant. I dag er det jo meget normalt at købe både covers, beskyttelsesskærme, højtalere, docking stationer, bilkabler, små tasker og meget, meget mere til sin mobiltelefon, og det skulle jeg selvfølgelig også købe noget af.

Der var to grunde til, at jeg valgte at købe den lyserøde telefon med diamanter. For det første så den jo rigtig flot ud, den kunne en masse lækre ting, og så var det jo virkelig en tøsetelefon. Jeg havde indsnævret udvalget til to mobiltelefoner, og det der fik mig til at træffe min beslutning om, hvilken af de to mobiltelefoner jeg skulle købe, var faktisk tilbehøret, så det spiller helt sikkert en større og større rolle.

2 thoughts on “Mobiltelefoner er bestemt en af de bedste opfindelser nogensinde!”
  1. Min veninde og jeg tabte også engang vores mobiltelefoner i toilettet, men heldigvis kunne vi redde dem ved at føntørre dem.

  2. Jeg forstår godt, at du havde svært ved at vælge mellem de to mobiltelefoner – sidste gang jeg skulle købe en ny mobiltelefon, brugte jeg nærmest en hel dag på at vælge den rette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.