Tør jeg at få en næseoperation eller ej?

Jeg har i mange år gerne ville have en næseoperation. Jeg er kun 22, men min næses udseende har generet mig lige siden jeg kom i puberteten.

Flere kvinder i min familie har haft det akkurat som mig, og derfor fået en næseoperation. Deres udseende har virkelig ændret sig til det bedre, og hvis man spørger dem, fortryder de slet ikke.

Jeg er heller ikke bange for at fortryde, men jeg er bange for at forandringen kommer til at skræmme mig. Man kan jo også bare se på de berømte, der har fået en operation af næse. På efter-billedet ser de meget bedre ud, men de ligner jo slet ikke sig selv og deres næse er så tydelig kunstig.

Når jeg tænker tilbage på, hvordan mine tanter så ud med deres gamle næser, kan jeg slet ikke huske det. Jeg føler at de altid har set sådan ud som de gør nu. Det handler vel bare om at vænne sig til det.

0 thoughts on “Tør jeg at få en næseoperation eller ej?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.