Nu er det tid til MIG – brystforstørrelsen kalder

Efter at have født et par unger har jeg nu besluttet mig for at give mig selv en længe ventet gave, nemlig en brystforstørrelse. På torsdag skal jeg til forundersøgelse hos Nygart, og så kan jeg forhåbentlig snart få mig den brystforstørrelse, jeg har sparet op til i et par år nu.

Egentlig har jeg aldrig haft et specielt ønske om at få større bryster, men efter jeg har fået børn, kan jeg se, at de hænger lidt mere, end jeg synes, at de burde, og så er en brystforstørrelse jo en genial mulighed, som ville være synd ikke at benytte sig af i sådan en situation.

Der er ikke noget, jeg elsker mere end mine børn, men de sidste par år har jeg forsømt mig selv i den forstand, at jeg ikke har gjort noget for MIG. Nu synes jeg dog, at det er ved at være tid til at gøre noget for mig, og det er blandt andet den brystforstørrelse, jeg har planer om at få. Jeg trænger virkelig til at se mig selv i spejlet og tænke “hold da op hun er lækker hende der!”.

Jeg skal nok holde jer opdateret, når jeg har været forbi Nygart på torsdag.

0 thoughts on “Nu er det tid til MIG – brystforstørrelsen kalder”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.