Laver de mon også økologisk babytøj i Soft Gallery?

Jeg skal finde en god gave til min niece, som fylder et år snart. Min søster siger, hun ønsker sig økologisk babytøj til hende, og da jeg ikke har tid til at finde på en bedre gave, så bliver det nok det, hun får, og så lige et lille stykke legetøj ved siden af. Min veninde snakkede engang noget om et mærke, der hedder Soft Gallery. Jeg er ikke helt sikker på, om de også laver tøj til babyer, men jeg ved, at de i hvert fald har en masse sødt børnetøj.

Hvis jeg kan finde noget sødt økologisk babytøj fra Soft Gallery, vil jeg købe det til hende. Min veninde fortalte, at de også støtter et børnehjem og forsøger at lave alt deres tøj så økologisk og bæredygtigt som overhovedet muligt, hvilket jeg selvfølgelig gerne vil være med til at støtte.

Min søster går også meget op i, at hendes datter går i økologisk babytøj. Jeg tror, det skyldes, vi er blevet opdraget med at ting sagtens kan genbruges, og at bæredygtighed er godt. Der er heller ingen tvivl om, at når jeg får børn, vil jeg også iklæde dem tøj fra mærker som for eksempel Soft Gallery.

0 thoughts on “Laver de mon også økologisk babytøj i Soft Gallery?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.