Øjencreme – for eller imod?

Jeg er på det seneste blevet meget opmærksom på, at jeg er begyndt at få mange fine linjer rundt om øjnene – eller man kunne også kalde dem rynker. Og i den forbindelse er jeg begyndt at kigge på forskellige typer af øjencreme. Jeg ved godt, at øjencreme tit er ret dyrt, men hvis det kan hjælpe på den fine hud omkring øjnene, så er det fint med mig, at man bruger lidt ekstra penge der. Det jeg har fundet ud af er, at man ikke skal købe øjencreme så tit, da det jo er ret drøjt i brug og samtidig er et meget lille område det skal dække. Jeg har selvfølgelig spurgt mig lidt omkring, og fundet ud af at det godt kan betale sig at søge efter en øjencreme uden parabener og andre hormonforstyrrende stoffer. Jeg tror på, at det betaler sig at passe på sin hud og sin sundhed. Der var en pige, der fortalte mig, at det var ligegyldigt at bruge øjencreme.

Hun sagde, at det var lige så godt at bruge sin helt almindelige fede kropslotion, men de fleste siger, atd et er bedre at købe en specifik øjencreme. Og det er det jeg holder mig til, kan jeg mærke. Jeg ved ikke endnu, om det skal være det ene eller det andet mærke, men det finder jeg nok ud af.

Her kan man jo snildt bruge internettet som inspiration. Man kan jo finde informationer om alt på nettet praktisk taget. Og med de her rynker, som jeg har fået, så skal jeg altså bare have fat i det bedste af det bedste. Ikke at jeg tror, at man kan fjerne alderens komme, men hvis man bare kan sænke hastigheden lidt på processerne lidt ved hjælp af en god øjencreme, så er jeg super glad og tilfreds.

0 thoughts on “Øjencreme – for eller imod?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.