Har du også nogle ømme muskler og/eller hævede ben?

Kender i det, hvor der ikke bare er én ting i vejen men hele to ting? For det andet så er det også på samme sted på kroppen. Jeg har tilfældigvis fået mig nogle rigtig ømme muskler i mine allerede hævede ben. Det er bare surt og rigtigt hæmmende for mit aktive liv.

Jeg har en ganske god opskrift for at komme af med mine ømme muskler, fordi de går lige så stille væk helt af sig selv, hvis man passer på dem, og bruger dem mindre i de følgende dage, men hævede ben bliver ved med at komme tilbage og hjemsøge, så der har jeg brug for naturlægemidler og at kigge forebyggende metoder.

Jeg har købt sådan nogle sokker som skulle forbedre mit blodomløb i mine ben, så jeg ikke vil få hævede ben lige så ofte, som jeg har været vant til på det sidste. Jeg har endda også fået ad vide, at de skulle være med til at helbrede ømme muskler, så på med dem og lade dem udføre sit job.

Hvis du har samme problem med enten ømme muskler og/eller hævede ben, så skal du være velkommen til at fortælle om, hvordan du lindrer og forbedrer situationen, det vil jeg tage imod med kyshånd.

1 thought on “Har du også nogle ømme muskler og/eller hævede ben?”
  1. Jeg har også hævede ben og jeg har også prøvet alle de sammen ting som dig, men jeg har stadig hævede ben. Godt nok er de ikke lige så hævet, men de er bestemt blevet mindre hævet, så jeg tror jeg er på vej…

    Hvordan går det med dine ben?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.