Jeg skal skifte bank og flytte hele min opsparing andetsteds

Kan det egentlig ske, at der bliver problemer med at flytte sin opsparing, hvis man vælger at skifte bank? Jeg har været kunde i min nuværende bank næsten hele mit liv, og det er bestemt ikke fordi jeg er utilfreds, jeg skal have et nyt pengeinstitut.

Grunden til at jeg gerne vil skifte bank,  er fordi jeg skal flytte til den anden ende af landet, og min nuværende bank har ingen filialer i nærheden af, hvor jeg skal bo. Det har nemlig altid været vigtigt for mig, at jeg kunne få personlig kontakt til min bank. Heldigvis har jeg fundet en rigtig god bank, der hvor jeg skal bo, som jeg gerne vil sætte min opsparing i.

I næste uge skal jeg til et kort møde med min, måske, kommende bankrådgiver, så jeg lige kan beslutte mig endeligt. Der er jo selvfølgelig muligheden for at jeg kan blive i min gamle bank, men så skal jeg køre rigtig langt, hvis jeg vil diskutere min opsparing eller andre ting, og så tænker jeg, det trods alt er nemmere at skifte bank.

Der er en grund til,  at jeg vil skifte bank til netop denne bank, som jeg har et møde med her om en uges tid. Jeg har nemlig hørt rigtig meget godt om dem fra deres kunder, og det er noget, der giver point i min bog, så jeg glæder mig til at se, hvad de har at sige til mig.

 

0 thoughts on “Jeg skal skifte bank og flytte hele min opsparing andetsteds”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.