Jeg synes, at mine forældre burde overveje et par omgange parterapi

Jeg har et problem i min familie, som jeg ikke kan finde ud af, om jeg skal bland mig i. Jeg kunne godt tænke mig at høre fra nogle med samme problemer måske. Jeg har nemlig overvejet at foreslå parterapi for mine forældre, jeg er bekymret for deres forhold, hvis jeg skal være helt ærlig.

Jeg synes, de er begyndt at skændes mig. De har aldrig været et af de der totalt nyforelskede par, men de har altid været glade og gode ved hinanden. De har været gift siden 1980, så det må siges at være ret lang tid. Når jeg synes, de burde få noget parterapi, er det egentlig ikke, fordi jeg synes eller tror, de er på randen af skilsmisse lige nu, men jeg er bange for, det er den vej, de er på vej udad.

Jeg mener ikke, parterapi er en særlig drastisk løsning, jeg tænker bare, at sådan noget terapi ville kunne hjælpe dem til at tale om nogle ting og give dem nogle redskaber til fremtidige konflikter.

Jeg bor ikke hjemme mere, så jeg er der ikke i hverdagen. Men jeg synes ikke, de taler så pænt til hinanden, det er som om min mor bider af min far hele tiden, og så bider han tilbage. Og det værste er, at de har vist bare vænnet sig til tonen og kan ikke høre, hvor hård den er. Skal jeg blande mig uden om, og lade dem selv om de vil i parterapi? Men som barn vil man jo gerne hjælpe, de hjælper jo så tit mig, når jeg har brug for råd!

0 thoughts on “Jeg synes, at mine forældre burde overveje et par omgange parterapi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.