Jeg har har samlet på papirposer i mange år, nu er der pladsmangel

Jeg har samlet på papirposer i mange år nu, altså ikke de der helt små og halvfedtede man for nede hos bageren søndag morgen, nej jeg samler på udvalgte papirposer fra steder med helt fantastiske layouts. Jeg ved egentlig ikke helt hvor at denne måske i andres øjne lidt mærkelige hobby, har sneget sig ind på mig, men nu er det bare blevet en fast del af mit liv, i mere eller mindre grad.

Jeg bliver ofte tildelt alle mulige former for plastikposer fra venner og familie, de er super søde og vil jo blot støtte op om min lille hobby, men det er faktisk kun papirposer jeg er interesseret i, selvom jeg selvfølgelig sætter pris på deres omtanke. Plastikposer har aldrig rigtig sagt mig så meget, de bliver hurtigt krøllede og man finder sjældent en pose, med et flot motiv, logo eller illustration, hvilket ofte er tilfældet med papirposer. Det har altid virket lidt som om, at papirposer er mere eksklusive og tilpasset opgaven.

Det er muligvis lidt mærkeligt at jeg stadigvæk samler på papirposer i mine voksne år, men det er én af de små glæder jeg for gratis her i livet, så det burde vel være ok at have sin egen lille hobby fetich. Mit eneste problem er at alle de her smukke papirposer fra udvalgte steder, er begyndt at fylde alt for meget i skuffer og skabe, der er kort sagt snart papirposer overalt. Jeg ender nok med at måtte sortere i dem og stille nogle af dem i flyttekasser i kælderen, men undvære dem helt, det kan jeg ikke, det siger mit samler gen.

0 thoughts on “Jeg har har samlet på papirposer i mange år, nu er der pladsmangel”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.