Min far har fået lavet paraplyer med tryk til sit firma

Min far har sit eget firma og han har lige fået lavet en masse paraplyer med tryk, som han bruger som reklamegaver til sine kunder og potentielle kunder. Jeg synes det er en rigtig god idé som firmagave, da det giver rigtig god mening.

Han startede på sit firma for et år siden, da han blev fyret fra sit gamle arbejde, og fandt ud af, han kunne tjene lidt penge på at reparere folks tage, og det går faktisk rigtig godt for ham. Han har i øvrigt også hørt fra en masse kunder, at de har hørt om hans firma, fordi de har set hans firmas navn på en af de paraplyer med tryk, han har fået lavet, så man må sige at det har virket.

Jeg synes, det var en rigtig god idé at få lavet paraplyer med tryk som reklamegaver for min fars vedkommende, for både min fars firma og paraplyerne beskytter jo mod regnen, og det er netop det, han gerne ville signalere. Førhen havde han bare en annonce i avisen og en plads i telefonbogen, og det har da også givet lidt og skubbet firmaet i gang, men jeg synes nu stadig, det har været paraplyerne, der har været bedst givet ud.

0 thoughts on “Min far har fået lavet paraplyer med tryk til sit firma”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.