Kan man egentlig være for ung til at få parterapi i dag?

Jeg overvejer at foreslå min kæreste, om vi skal gå i parterapi sammen. Vi er et ungt par, men vi har faktisk været kærester siden folkeskolen, så det er mange år, vi har kendt hinanden efterhånden. I løbet af det sidste halve år er der dog begyndt at være nogle gnister i forholdet, og jeg synes det er synd at smide det hele væk, da vi jo stadig i bund og grund er rigtig glade for hinanden.

Jeg kender dog ikke nogle på vores alder, der har prøvet at få parterapi. Jeg synes altid, det er ægtepar, der har været gift i mange år, som man høre om, og derudover er jeg selvfølgelig også lidt nervøs for, hvad min kæreste vil sige til mit forslag. Jeg tror egentlig ikke, han ville være helt afvisende over for det, da hans forældres ægteskab blev reddet af en terapeut, så måske burde jeg bare tale med ham.

Min kærestes forældre reddede som sagt deres ægteskab ved det man noget af det første, de fik at vide var, at der ikke var nogen garanti for at de kunne redde forholdet ved at få parterapi, hvis kærligheden allerede var død. Det tror jeg ville have skræmt mig en lille smule.

0 thoughts on “Kan man egentlig være for ung til at få parterapi i dag?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.