Jeg bliver helt misundelig på de andres pelshuer i det vejr her!

OMG, har I set vejret i dag, det er jo helt sindssygt, så meget det sner. Jeg troede lige, vi var færdige med alt det sne, men nej nej. Og så skulle jeg til tandlægen i morges, og jeg går derhen, fordi det er umuligt at cykle. Men jeg har ingen ordentlig hue, så jeg blev vildt misundelig på folk i pelsjakker og dejlig varme pelshuer.

De der pelshuer ser bare så sindssygt varme ud, hvorfor har jeg ikke sådan en. Jeg ønskede mig faktisk en til jul. Men det var altså ikke nogen, der syntes, at jeg skulle have sådan en.

Jeg har haft pelshuer før, men de har været lige lovlig farmor agtige, jeg vil hellere have sådan en lidt militær eller pilot agtig en, hvor der er klapper, der går ned foran ørerne.

Jeg har også set, at pelshuer er vildt moderne denne her sæson, jeg fatter ikke, at jeg ikke har tænkt på at købe en før nu. Jeg må da se at få anskaffet mig en stor fed pelshue i en fart! Det her vejr ser jo ikke ud til at slutte lige foreløbig, så jeg må hellere gardere mig godt og grundigt. Resten af outfittet har jeg sorell støvler og en stor god tyk frakke, så med pelshuen på hovedet er jeg klar til resten af den danske vinter. Men slap lige af med den sne!

0 thoughts on “Jeg bliver helt misundelig på de andres pelshuer i det vejr her!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.