En pigment forandring kan sagtens behandles og fjernes

Jeg har en irriterende pigment forandring i ansigtet, som har generet i mig i mange år. Jeg elsker at blive lækkerbrun om sommeren, men det har desværre været umuligt for mig, da jeg ellers ville få en meget iøjefaldende lys plet på kinden.

Jeg vidste slet ikke, at man kunne få fjernet en pigment forandring. Det var først, da jeg sad og så et engelsk program i fjernsynet, at det gik op for mig, at det sagtens kunne behandles. Programmet handlede om store og små kosmetiske indgreb. Man fulgte blandt andet en kvinde på omtrent min alder, der skulle i behandling for pigmentforandringer i hele ansigtet.

Heldigvis har jeg kun én pigment forandring i ansigtet, men jeg synes alligevel at det er rigtig pinligt og irriterende! Jeg googlede, hvor man i København kan få behandlet pigmentforandringer og fandt frem til mange forskellige klinikker. Dog var det ikke svært for mig at tage en endelig beslutning.

Jeg har bestilt konsultationstid hos klinikken. Jeg skal derind på fredag og jeg er helt vildt spændt på at høre om de kan fjerne pigmentforandringen permanent. Jeg håber virkelig at både kvinder og mænd, der ligesom mig, ikke vidste at man kan behandle pigmentforandringer, vil læse dette indlæg og finde ud af at det ikke er noget man behøver at leve med resten af livet.

0 thoughts on “En pigment forandring kan sagtens behandles og fjernes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.