Plastikkirurgi – det er da smart

Mon ikke altid mennesker har søgt efter nye metoder til at holde sig unge og friske, på trods af stigende alder? Det føles i hvert fald sådan. Jeg synes næsten dagligt der er reklamer i TV’et for rynkecremer og alt muligt andet, og det kan godt være svært at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Noget som jeg personligt her på det sidste har haft inde på livet er forskellige indgreb indenfor plastikkirurgi. Det virker som om, at det er et felt, der er i stor udvikling. Jeg har ikke selv fået foretaget nogle kosmetiske indgreb, men flere af både venner og familie har taget imod plastikkirurgi, og jeg har kun hørt positive ting fra dem.

Min lidt ældre kusine har for eksempel fået lavet en brystforstørrelse, altså indenfor området ‘brystkirurgi’. Det illustrerer meget godt i mine øjne, hvordan plastikkirurgi kan gøre en forskel, hvis der er et eller andet ved en selv, som man ikke er 100% tilfreds med. Hun havde i længere tid udtrykt misfornøjelse over sine bryster til flere i familien, så til sidst fik hun opbakning til at få foretaget brystkirurgi. Såvidt jeg ved behøver sådanne indgreb ikke være ensbetydende med den helt store forandring, sådan som man nogle gange får indtryk af fra TV-serier og kendisser. Det kan også bare være småting, detaljer, der bliver rettet, så man ikke længere behøver at irritere sig over dem.

Der er også nogle af de ældre familiemedlemmer omkring mig, der har fået lavet plastikkirurgi forskellige steder på kroppen, for at rette op på nogle små ting hist og her. På den måde har jeg selv oplevet de forskelle, som kan ses før og efter succesfuld plastikkirurgi. Det gør, at jeg føler mig tryg ved også selv at få lavet det, hvis behovet skulle opstå.

0 thoughts on “Plastikkirurgi – det er da smart”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.