Priser på implantater afspejler oftest også kvaliteten

Hej! Der er er så meget snak om at man skal spare, og det tror jeg at alle har måtte sande i løbet af sidste par års krise og nedgang. Folk er blevet fyret, og det er svært for mange at få tingene og økonomien til at hænge sammen.

Men når det kommer til visse ting, så tror jeg altså ikke det kan betale sig at spare. Der er visse områder, som er vigtige at prioritere, også selvom det koster nogle penge.

Lad være med at spare på tandplejen

Det drejer sig f.eks. om området tandlægebesøg. Hvis man skal have lavet et større indgreb, kan jeg da sagtens forstå, at man kigger på sin pengepung og tænker øv. Men det er jo vigtigt, at kvaliteten er i top. Så skal man kigge på priser på implantater eller ej? Jamen selvfølgelig skal man da kigge. Men finder man en tandlæge, man stoler på, og ved er dygtig, men hvis priser på implantater er 10 % højere end naboen, så er det min klare overbevisning, at man IKKE skal gå på kompromis med sine tænder.

Ej heller på dine madvarer

Der er også andre områder, som jeg ikke mener, man skal gå på kompromis med. Det gælder f.eks. valg af fødevarer. Hellere købe lidt mindre og så købe god kvalitet. Kan man overhovedet få råd til økologi, så er det klart det bedste valg. Om det så ikke kan blive alt, der er økologisk, så er det trods alt godt, hvis noget af det er.

Da min mor skulle kigge efter priser på implantater, så valgte hun det her sted, og det har hun bare været super glad for. Hun havde så også fået klinikken anbefalet af nogle gode venner, og det er jo tit den bedste reklame. Den der går fra mund til mund. Priserne på selve implantaterne afspejler også ofte den kvalitet af “reservedele”, som man kan få til dem. Altså hvis noget går i stykker enten på grund af en ulykke eller andet, så vil der altid være reservedele at få, når man har valgt at få sat implantater i til fornuftige priser, som afspejler kvaliteten.

0 thoughts on “Priser på implantater afspejler oftest også kvaliteten”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.