Min kærestes psykolog i København afbryder os

Jeg har bare den dejligste kæreste som jeg lærte at kende over nettet for et år siden. Vi blev straks kærester, da vi mødte hinanden. Jeg synes alt er helt fantastisk ved ham. Der er dog ét problem – han går til psykolog i København.

Det med at han snakker med en psykolog er ikke noget problem. Jeg bor nemlig i Århus og han bor i København. Ingen af os overvejer at flytte for forholdet er stadigvæk lidt nyt. Det der er træls er at vi aldrig kan have hele uger sammen hos mig fordi han hver onsdag skal til psykolog i København.

Det er måske lidt underligt for folk udefra at høre at min kæreste har brug for at tale med en psykolog hver uge, men det har jeg slet ikke noget imod. Han er meget normal overfor mig og uden at vide hvad problemet er, ved jeg at det handler om noget fra hans fortid, som kun præger hans tanker. Jeg ville bare ønske at han kunne undvære sin psykolog i København i de uger han tilbringer i Århus.

Jeg er meget glad for ham og synes det er dejligt at have ham på besøg. Jeg tør slet ikke at tænke på om vi nogensinde kan finde en løsning på dette problem. Hvis jeg bliver ved med at føle det samme for ham, kunne jeg godt finde på at flytte hen til ham, så han kan få lov til at beholde sin psykolog i københavn

1 thought on “Min kærestes psykolog i København afbryder os”
  1. Kærlighed kender ingen grænser. hvad så om han går til psykolog i København, det skal da nok gå alligevel. Nå ja, det koster lidt ekstra, men er det ikke det værd i sidste ende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.