Sexede kostumer – det store valg når man skal til temafest

Temafester har altid været sjove, men nu er jeg inviteret til den første fest, hvor temaet er sexede kostumer.  Det har jeg ikke prøvet før, så nu skal jeg til at finde ud af, hvilket kostume jeg skal have på uden, at jeg føler mig helt tosset.  
Der er altid de mest traditionelle sexede kostumer som sygeplejerske og politibetjent, men jeg synes, at det kunne være sjovt at finde på noget andet. Min kæreste skal også med, så han skal også have et sexet kostume. Måske vi kan finde på noget der passer sammen, men det har vi ikke besluttet endnu.

Heldigvis kender jeg alle dem, der skal med, så det bliver ikke pinligt at møde op i de forskellige outfits, da alle jo er klædt på til det samme, men jeg er sikker på, at nogle har gjort mere ud af det end andre. Ligesom nogle vil være mere udfordrende udklædt end andre.

Jeg har fundet en butik på nettet, hvor de har et stort udvalg i sexede kostumer til både mænd og kvinder, så der har jeg kigget lidt. Der fandt jeg et cowboykostume til min kæreste, og så kunne jeg være indianerpige. De havde også en fangedragt til mænd, hvor de havde bar overkrop, og så kunne jeg var politibetjent, selvom det ikke er så nytænkende.

Det er svært at finde sexede kostumer, for der er flere både sjove og flotte at vælge imellem. Min ven og hans kæreste skal være sexet sygeplejerske og læge, men ellers ved jeg ikke, hvad de andre møder op i. Det er altid sjovest, hvis man ikke har det samme sexede kostume på, som nogle af de andre har. Det er selvfølgelig svært, når vi bliver omkring 20 personer til festen.

Nu har jeg fundet et klokkeblomstkostume, som er sexet uden at være for afklædt, så det tror jeg, at jeg skal have på. Og så finder vi et sexet kostume til min kæreste, som ligner Peter Pan, hvor han ser godt ud. Ved ikke om det bliver godt, men sjovt skal det nok blive.

Heldigvis er min kæreste ikke bleg for at smide blusen, så han har ikke noget imod, at det bliver et afslørende kostume. Jeg ved ikke, om det bliver de mest sexede kostumer til festen, men det bliver ikke de mest kedelige, er jeg sikker på. Glæder mig allerede rigtig meget til at se, hvad alle de andre har fundet på. Det skal nok blive en god fest!

2 thoughts on “Sexede kostumer – det store valg når man skal til temafest”
  1. Det lyder som om, det bliver er sjov fest I skal til. Jeg har selv lige været til kostumefest, og selvom temaet ikke var sexede kostumer var der mange, der alligevel havde frække kostumer på. Jeg havde selv fundet et tyroler kostume, som som var ret kort og udringet, selvom det var et almindelig et.
    God fornøjelse med jeres sexede kostumer og festen!

  2. Det er altid sjovt, når man skal til fester, hvor temaet er lidt anderledes. Jeg har ofte købt ting til temafester hos KostumeOutlet, de har både sexede kostumer, masker, sminke og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.