Jeg skraber skrabelodder online på Mega scratch

Jeg elsker de gode gammeldags skrabelodder, som jeg altid fik, da jeg var barn. Min mormor plejede at købe et skrabelod til mig hver lørdag, men nu hvor jeg er blevet voksen, spiller jeg online på Mega scratch, hvilket næsten er det samme.

Fordelen ved Mega scratch er, at man kan spille, når man har lyst, hvilket man, som jeg, har hele tiden. Man slipper for at gå hele vejen hen til kiosken eller supermarkedet for at købe sine skrabelodder, og så sparer man jo lidt tid, hvor man i så fald kan lave noget andet spændende.

Jeg spiller næsten på Mega scratch hver dag efterhånden, hvilket måske også er lige i overkanten, men hvad kan man gøre. På Mega scratch fungerer det på samme måde som de almindelige skrabelodder, men forskellen er bare, at man skraber online i stedet for at stå og skrabe i hånden.

Skrabelodder er jo stadig det samme, selvom det foregår online på Mega scratch, og her er man altså kun et enkelt klik væk fra at skrabe på livet løs. Det eneste man sådan set behøver at gøre er at tænde for sin computer og så ellers bare gå i krig med skrabningen. Derudover er der også rigtig store chancer for at vinde den helt store præmie, og sådan en chance kan man jo nærmest ikke sige nej tak til.

Som du jo nok kan høre, er Mega scratch blevet mit nye yndlings spillested på nettet, og jeg bruger det dagligt. Det har erstattet mine gamle skrabelodder, men når man spiller på nettet, skraber man jo på samme måde, som man ellers ville gøre. Jeg kan derfor ikke se noget problem i at spille online og skrabe skrabelodder, men ser kun en masse fordele.

1 thought on “Jeg skraber skrabelodder online på Mega scratch”
  1. Godt at jeg lige faldt over dette indlæg, for jeg står netop og leder efter et sted, hvor man kan spille skrabelodder online. Jeg synes, at de gammeldags skrabelodder er lidt for umoderne, og jeg tror derfor, at jeg vil forsøge mig med mega scratch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.