Skraber til følsom hud

Nogle af mine veninder mener at der ikke er den store forskel på de forskellige skrabere der findes, men det mener jeg bestemt ikke! Udover at det er meget forskelligt, hvor godt de forskellige skrabere barberer hårene af, så er der, efter min mening, også forskel på, hvor dårlige eller gode de er til at skåne huden.

Jeg har rigtig følsom hud, hvilket betyder at jeg ikke kan bruge hvilken som helst skraber og en-gangs skrabere er noget af det værste jeg kan udsætte min hud for. Mit problem har resulteret i at jeg ejer en masse skrabere, som min hud ikke må komme i nærheden af.

Jeg tør slet ikke at regne på hvor mange penge jeg har brugt på skrabere! Sjovt nok har den skraber, der skåner min hud bedst, været helt gratis. Den er fra Intuition og jeg fik en prøvepakke tilsendt ved bestilling over nettet.


0 thoughts on “Skraber til følsom hud”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.