Et Skræddersyet Jakkesæt gør underværker!

Min mand er en rigtig businessmand der går med nystrøgne skjorter og jakkesæt, og han ser altid super godt ud. Han plejer at købe almindelige præfabrikerede jakkesæt, men da han sidste måned skulle have et nyt sæt, blev han tilbudt at få et skræddersyet jakkesæt til samme pris, hvilket han selvfølgelig tog imod da det plejer at være dyrere!

Da han så hentede sit sæt og fik taget sættet på, så han endnu bedre ud end han plejer at gøre! Det sad bare helt perfekt – som var han født med sættet på! Han følte sig tusind gange bedre tilpas i dette sæt end i de andre, fordi det sad præcis som det skulle. Og så er det jo også lidt af en luksus at have et skræddersyet jakkesæt og det ved man jo godt selv, hvilket nok gør, at man føler sig lidt sejere som mand.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor smart den skrædder var, da han tilbød min mand et skræddersyet jakkesæt til samme pris. Det kan godt være, at han ved dette køb mistede nogle penge, men han tjente det hele ind igen, eftersom min mand nu ikke vil have andet end skræddersyede jakkesæt og har købt en del siden.

0 thoughts on “Et Skræddersyet Jakkesæt gør underværker!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.