Smykker til mænd er blevet mere og mere populære hos fyrene

Jeg er begyndt at lægge mærke til at smykker til mænd bliver mere og mere normalt eller populært. Min lillebror, der skal konfirmeres lige straks ønsker sig for eksempel, af egen fri vilje, smykker og min kæreste er går også med både ring og halskæde, som ikke engang er nogle, han har fået, men som han har købt selv.

Det er selvfølgelig ikke noget helt nyt at der findes herresmykker. I mange kulturer er det nærmest kotumen, at mænd har halskæder på. For eksempel i hip hop miljøet, især i USA ser man masser af smykker til mænd, så det er jo helt forkert at betragte ringe, halskæder og øreringe som værende noget specielt feminint.

Der findes rigtig mange flotte smykker til mænd, og guldsmede og smykkeproducenter bliver bedre og bedre til at lave smykker, der har en maskulin stil over sig. Stadig er det mest normalt at man ser kvindesmykker, men jeg håber da på, at herresmykker vil vinde indtog hos mange fyre en dag.

Lige nu skal jeg i hvert fald lige have set, om jeg kan finde nogle pæne smykker til mænd, som jeg kan give til min lillebror, da der ikke er lang tid til, festen for ham holdes.

0 thoughts on “Smykker til mænd er blevet mere og mere populære hos fyrene”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.