Solfilm til den nye bil, og ferien til Sydfrankrig er reddet

Jeg har gjort en praktisk opdagelse – solfilm. Og vi kan slet ikke køre nogle steder uden nu, det er vildt smart.

Min kæreste og jeg blev forældre til dejlige tvillingedrenge for snart fire år siden. Og vi blev ‘forældre’ til en spritny Toyota, sådan en stor jeep-agtig en, for to måneder siden. Jeg ved ikke, om det er tvillingerne eller bilen, min kæreste er mest forelsket i. Ej, det er selvfølgelig drengene, men guderne skal vide, at han er meget øm over for bilen også! Vi har besluttet os for, at vi skal på køreferie i påsken næste år, min kæreste har en forretningskontakt i Sydfrankrig, og ham skal vi så bytte hus med. Og det er her min gode opdagelse af solfilm kommer ind i billedet.

Det er jo en lang køretur derned, og med de to vildbasser på bagsædet kan det hurtigt blive en livlig fornøjelse deromme. De leger vildt, og min kæreste er allerede nu bekymret for the insides af bilen, især ruderne. Vi har kørt med drengene deromme før, men aldrig mere end et par timer. Men man kan så få det her solfilm, noget man sætter på indersiden af ruden, som beskytter mod ridser fra fx legetøj, det er så smart. Desuden bliver ruderne tonet, så vi får rudetoning og ridsesikring.

Min kæreste bliver da for glad, når jeg fortæller ham om solfilm, så kan han forhåbentlig slappe lidt mere af og glæde sig til vores dejlige ferie i Sydfrankrig.

0 thoughts on “Solfilm til den nye bil, og ferien til Sydfrankrig er reddet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.